Søllerød Orienteringsklub aflyser alle fælles træningsaktiviteter, indendørs såvel som udendørs

 

Søllerød Orienteringsklub aflyser alle fælles træningsaktiviteter, indendørs såvel som udendørs, foreløbigt frem til udgangen af marts måned, men desværre må vi forvente, at vi kommer til at aflyse for en længere periode. 

Aflysningener gælder mini-SUT, SUT, breddetræning, SAM, stafet, interval, styrke, voksenintro og andre eventuelle fællestræninger.

Det primære formål er at mindske risikoen for smittespredning. Tiltaget følger anbefalingerne fra Dansk Orienteringsforbund og Dansk Idrætsforbund:

Ud over vores egne træninger forventer vi, at alle DOF-arrangementer i den kommende periode vil blive aflyst i det omfang, det ikke allerede er sket. Nordjysk 2-dages i den kommende weekend, SM Nat næste uge og DM Nat er allerede aflyst.

Desværre har vi også måttet tage den tunge beslutning af aflyse SUT-turen i påsken til JK2020 i Yorkshire, Deltagerne har fået mail herom.

Vi arbejder med at etablere alternative træningstilbud, der kan afvikles individuelt. Vores faste tilbud Månedsbanen (http://sollerod-ok.dk/traening/maanedsbanen/) er allerede nu en mulighed. Desuden har vi 120 FindVej-pæle at løbe efter i vores lokalskove og ca. 10.000 i hele Danmark (https://www.findveji.dk).

 

 

.